Geberit verstelbare sprongbocht lengte 14,5-34,5cm hoog 7cm

€ 39,95
Op voorraad
SKU
geberit-sprongbocht

Geberit Sprongbocht

De Geberit sprongbocht verbindt het toiletuitlaat met het riool. De sprongbocht is in de lengte verstelbaar (van 14,5 tot 34,5 cm) waardoor deze voor verschillende afstanden geschikt is. Doordat je weinig inbouwhoogte nodig hebt, is de sprongbocht gemakkelijk te plaatsen. Bovendien kan de sprongbocht gebruikt worden wanneer je je staande toilet wilt vervangen door een wandcloset. Ben jij op zoek naar een eenvoudig te plaatsen en een in lengte verstelbare sprongbocht? Dan is de Geberit sprongbocht de beste keuze.

Belangrijkste kenmerken

 • Hoogte: 7 cm
 • Buisdikte: 7,2 cm
 • Lengte: verstelbaar van 14,5 cm tot 34,5 cm
 • Kunststof
 • Geschikt voor wandcloset

Voordelen

 • De ovale vorm zorgt voor een maximale doorstroom.
 • Doordat de sprongbocht in de lengte verstelbaar is, kan deze op vrijwel elke afstand tussen het toiletuitlaat en het riool geplaatst worden.
 • De sprongbocht kan gebruikt worden wanneer je je staande toilet wilt vervangen door een hangend toilet.

Standaard meegeleverd

 • Rubber dichting EPDM
 • Manchetdichting EPDM
 • PVC lijm

 

Meer informatie
Materiaal PVC
Breedte Buisdikte: 7,2 cm
Diepte Lengte: verstelbaar van 14,5 cm tot 34,5 cm
Minimale Waterdruk n.v.t
Maximale Waterdruk n.v.t
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 410.5 KB)
geberit-sprongbocht-montagehandleiding