Bidet Blooming Elite Pro

Special Price € 875,00 Regular Price € 975,00
Op voorraad
SKU
BEP

Top model van Blooming in de professionele uitvoering. Alle functies die u wenst in een bidet, gevangen in een compact design dat naadloos aansluit op ieder toilet. Gevormd als een reguliere toiletbril.
Geen zijconsole, maar alle functies te bedienen met de afstandsbediening. Extra functionaliteiten t.o.v. de Blooming Elite:

 • Instant Heating (Geen boiler maar een doorstroomverwarmer)
 • Metalen Schroefdraad Wateraansluiting
 • Electronisch Terugslagpreventie (backflow prevention)
 • Geurfilter (Verwisselbare Carbon Cartridge)


  Dit model is de kroon op 35 jaar bidet ontwikkeling van Blooming. Betrouwbare uitontwikkelde technologie staat garant voor de ultieme reiniging en goede droging.
  In deze prijsklasse is er geen ander merk dat overeenkomstig presteert


  • Bidet Functie
  • Lady Douche
  • Hot Air Dry (Fohn)
  • Aluminium coated Anti bacteriële sproeikop!
  • Regelbare waterdruk
  • Instelbare watertemperatuur
  • Automatisch zelfreinigende sproeikoppen, voor & na gebruik
  • Verwarmde zitting
  • Massage pulsatie
  • Soft close zitting
  • Soft close bril
  • Energie besparingsfunctie
  • Zelf diagnose
  • Gebruikers sensor (bidet werkt alleen na plaatsnemen op zitting)
  • Oscillerende sproeikop voor optimale reiniging (automatisch of trapsgewijs)
  • Perfecte pasvorm voor ieder toilet
  • LED NightLite
  • Afstandsbediening
  • 3 jaar garantie!

  Pro functies:

  • Instant Heating (direct & eindeloos warm water)
  • Metalen Connectie wateraansluiting
  • Electronische Backflow Prevention
  • Geurfilter (Verwisselbare Carbon Cartridge)

     Bekijk de online catalogus hier

 • Meer informatie
  Warm Water Ja
  Instelbare Watertemperatuur Ja
  Massage / Pulsatie Ja
  Bubble Wash Ja
  Lady douche (vaginale reiniging) Ja
  Zelfreinigende sproeikop Ja
  Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
  Hot Air Dry Ja
  Verwarmde zitting Ja
  Verlichting (Nightlight inside) Ja
  Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
  Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
  Beschikbaar als verlengd model (54cm) Ja
  Beschikbaar als Round model (50cm) Ja
  Zithoogte +2cm t.o.v. gewone toiletbril
  Met Reservoir Nee
  Inhoud boiler 1,1 Liter
  Minimale Waterdruk 0,5 bar
  Maximale Waterdruk 1.8bar
  Instelbare waterdruk Ja
  Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
  Aansluitspanning 230V
  Inclusief keramiek Ja
  Kleur True White
  Electra nodig Ja
  Afstandsbediening Nee
  Extra grote knoppen voor bediening Nee
  Electrisch Vermogen 660 watt
  Type Bediening Afstandsbediening
  Bedieningswijze Hand
  Breedte 470mm
  Diepte 505mm
  Geurfiltering Ja
  Automatisch openende bril Ja
  Vuilafstotend Ja
  Garantie 3 Jaar
  Een vraag stellen ?

  4 Installatie Electronische Bidetzittingen

  Bidet of Toiletdouche installeren op uw eigen toilet

  Ja dat kan. En relatief eenvoudig. U vervangt de reguliere toiletbril door de Bidetbril. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Hierop zit vaak een 12mm pijpje gemonteerd met een 3/8" aansluiting. Is er te weinig ruimte om het pijpje te bewegen om ruimte te maken voor het T-stuk, dan is dan de andere optie om een T knelkoppeling te maken op de 12mm buis. Zaagt u hiervoor met een pijpensnijder of ijzerzaag circa 1,8cm uit de buis op de gewenste plek en plaats de knelkoppeling ertussen. Als het gaat om electronische douchewc (bidetbril), dan dient er uiteraard nog een 230V geaarde wandcontactdoos in de directe omgeving van het toilet geplaatst te worden (spatwatervrije indien in natte ruimte).

  Ja dat kan. Relatief eenvoudig. U vervangt de reguliere toiletbril door de Bidetbril. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Hierop zit vaak een 12mm pijpje gemonteerd met een 3/8" aansluiting. Is er te weinig ruimte om het pijpje te bewegen om ruimte te maken voor het T-stuk, dan is dan de andere optie om een T knelkoppeling te maken op de 12mm buis. Zaagt u hiervoor met een pijpensnijder of ijzerzaag circa 1,8cm uit de buis op de gewenste plek en plaats de knelkoppeling ertussen. Als het gaat om electronische douchewc (bidetbril), dan dient er uiteraard nog een 230V geaarde wandcontactdoos in de directe omgeving van het toilet geplaatst te worden (spatwatervrije indien in natte ruimte).

  De vorm en maat van uw toilet zijn tot slot ook nog van belang:
  Onderzetbidets passen op ieder toilet.
  Bidetbrillen, waarbij de oude toiletbril worden vervangen passen op vrijwel ieder toilet, met uitzondering van:
  -Compacte toiletpotten (verkort / < 48cm lengte)
  -Vierkante potten
  -Zogenaamde 'eitjes' . Dat zijn eivormige potten met een ronding over de gehele lengte.
  -Potten met een afstand tussen de schroefgaten van meer dan 240mm (wel mogelijk, maar met een aanpassing voor de bevestiging)

  Kijkt u hier om de maten van uw toiletpot te controleren op geschiktheid voor onze bidetbrillen

  Ja dat kan. Ook zonder breekwerk kan er een wateraansluiting worden gemaakt op de watertoevoer naar uw reservoir achter de wand. Dit is een iets lastig klus dan een aansluiting maken op een zichtbare stortbak, maar prima te doen. Hieronder vindt u de instructies Sluit als eerste de (hoofd-)waterleiding af en spoel de toilet door. Haal dan de drukknop van het inbouwreservoir weg en draai de aanvoerslang los. Sluit de T-connector (wartel T stuk) aan tussen de watertoevoer en het inbouwreservoir. Deze koppeling zit inbegrepen die u heeft aangeschaft. Sluit een extra installatieslang aan op de T-connector en begeleidt de slang links langs het reservoir naar beneden. Boor nu met een (diamant-) boor een rond gat van ca 4-5cm diameter, leidt de slang door dit gaatje en sluit deze aan op het speciale muurplaatje dat u hier kunt bestellen. Schroef een hoekstopkraantje in het muurplaatje en bevestig deze met schroeven & pluggen op de wand. De complete set voor het aansluiten van een DoucheWC op een bestaand inbouwreservoir vindt u hier Voordat u de bijgeleverde 3/8 1/2 duims bidetslang van de bril naar de hoekstopkraan verbindt, dient u het water open te zetten en de leidingen schoon te spoelen en te controleren op eventuele lekkages. Daarna weer sluiten uiteraard. Indien dit in orde is, sluit u de slang van de bidet naar het hoekstopkraantje aan en opent u de stopkraan. Het water zal nu de douchewc instromen en in het geval van een stroomloze bidetdouche of toilet handdouche zal de er waterdruk op komen te staan. Sluit u bij een toilet handdouche altijd het stopkraantje na gebruik. Bevestig verder de drukknop weer en sluit de Douchewc aan op het elektriciteitsnet. U dient een electronische DoucheWC aan te sluiten op een geaard stroompunt van 230V.

  Onze DoucheWC's (bidetbrillen) zijn ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de meest voorkomende toiletpotten in Nederland. Om er zeker van te zijn dat de afmetigen van uw toilet geschikt zijn, vindt u hieronder de uitzonderingen de de minimale lengte die nodig is voor een goede passing:

  Bidetbrillen passen niet of minder goed op:
  -Compacte toiletpotten (verkort / < 48cm lengte)
  -Vierkante potten
  -Zogenaamde 'eitjes' . Dat zijn eivormige potten met een ronding over de gehele lengte.
  -Potten met een afstand tussen de schroefgaten van meer dan 240mm (wel mogelijk, maar met een aanpassing voor de bevestiging)

  Kijkt u hier om de maten van uw toiletpot te controleren op geschiktheid voor onze bidetbrillen

  4 Vragen over bestellen en betalen

  Informatie over bestellen en betalen.

  In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

  Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

  Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

  Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

  You may also be interested in

  Gerelateerde Posts